Genom dina ögon!

Science-fiction för dig som inte gillar science-fiction!

Så beskriver Stephenie Meyer sin roman Genom dina ögon, och det stämmer faktiskt riktigt bra. Boken är ännu en romantisk historia om kärlek och temat är precis som i Twilightböckerna, kärlek över artgränser. I Twilight är det vampyrer och varulvar och här är det små utomjordningar.

I Genom dina ögon har jorden invaderats av utomjordingar som lever som parasiter och har människan som värddjur. De kallar sig för själar och i boken får vi följa själen Vandraren och hennes liv efter att hon blivit tilldelad en människokropp. Men allt går inte så smärtfritt som Vandraren tänkt sig. Efter ett tag upptäcker hon att kroppens rättmätiga ägare Melanie finns kvar där inne.

Melanie visar Vandraren minnen av hennes kärlek Jared som fortfarande är mänsklig och håller sig gömd någonstans därute. Vandraren får svårt att skilja på sina egna känslor och på Melanies och flyr för att finna mannen som de båda älskar.

Boken är en underbart mysig historia som ger mersmak och den slutar precis så som jag hela tiden hoppats att den skulle göra. Om den skulle filmatiseras i framtiden kan jag tänka mig att boka biljett redan nu!

/Syster S
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0