En mörkervarelse tack!

Efter några månaders väntan så har äntligen den fjärde säsongen av True Blood börjat sändas. För er som inte vet är tv-serien baserad på Charlaine Harris böcker om servitrisen Sookie Stackhouse och hennes äventyr i en värd fylld av vampyrer, varulvar och andra mer eller mindre trevliga väsen. Dock har jag inte läst några av Charlaine Harris böcker, fram tills nu.

När jag var ute och boksurfade för någon månad sen så fångade denna bok mitt intresse.

Mörkervarelser

Boken heter Mörkervarelser och har samlat tre kortare böcker av tre författare som har en sak gemensamt - de skriver om vampyrer. Det gör ju visserligen var och varannan författare gör nu förtiden, men, men...

Boken som Charlaine Harris bidrar med heter Dansande Död och handlar om en ung kvinna vid namn Rue. Rue lever i samma värld som författaren byggt upp i sina böcker om Sookie. En värld där vampyrer sedan fem år tillbaka blivit en del av samhället tack vare det syntetiska blodet - True Blood. Rue är en dansare med en mörk hemlighet. När hon träffar sin nya vampyrdanspartner Sean förändras hennes liv totalt. Ska hon våga lite på den snygge, rödhårige irländske vampyren men närmare 300 år på nacken? Kan han hjälpa henne när hennes mörka förflutna kommer ikapp henne?


/Syster S






Kommentarer
Postat av: Emmas Bokhylla

Ah, sasong 4, langtar efter att se den!

2011-07-12 @ 11:37:44
URL: http://emmasbokhylla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0