Frost!

Frost av Maggie Stiefvater är en bok för dig som, liksom jag, fastnat lite i twilightträsket. Ni vet, omöjlig kärlek, hemligheter och allt det där. Här är iaf en till underbar bok på detta tema.

Grace har ända sen hon var liten haft ett stort intresse för skogens vargar. En varg är extra speciell för henne. Han räddade hennes liv när hon bara var en liten flicka. Han är vargen med de gula ögonen, hennes varg. Men hon vet inte att han även är Sam, en människa under sommarmånaderna och en varg under vintern.

När hon äntligen träffar Sam som människa känner hon genast igen honom och från och med den stunden kan de inte leva utan varandra. Men vintern är nära och snart kommer Sam att förvandlas tillbaka till varg, och som alla de andra varulvarna har han bara ett begränsat antal somrar innan han förblir varg för alltid. Snart börjar en kamp mot kylan, en kamp för att få förbli människa och stanna hos Grace.

Frost är en underbar kärlekshistoria. Mysig höstläsning nu när det börjar bli kallare ute och man gärna kryper upp i soffan med en god bok. När historien fått fäste är det svårt att lägga boken i från sig och sidorna passerar snabbt, lite för snabbt.

/Syster S

Frost


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0