Angels' Blood!

When Elena told people she was a vampire hunter, their first reaction was an inevitable gasp, followed by, "You go around sticking those sharp stakes in their evil putrid hearts?"
 

Nja, inte riktigt. Elena dödar inte vampyrer. Hon bara spårar upp dom, fångar in dom och överlämnar dem till sina ledare - änglarna. Elena jobbar som en Guild Hunter - Licensed to Hunt Vampires & Assorted Others. Hon är en av de bästa av sitt slag för hon är född med en speciell egenskap, hon kan sniffa fram vampyrer. När den mäktige, livsfarlige och självklart vrålsnygge ärkeängeln Raphael anställer henne vänds hela hennes liv upp och ned. Förutom att hon svävar i direkt livsfara bara genom att vara i närheten av ärkeängeln och alla hans vampyrundersåtar tvingas hon åta sig ett dödligt uppdrag. Hon ska spåra en ärkeängel som fått smak för blod. Samtidigt som Elena börjar spåra den mest fasansfulla mördaren hon någonsin mött i sitt liv som vampyrjägare dras hon motvilligt till den mäktige Raphael och Raphael är inte någon man leker med. För som boken så fint uttrycker det...
 
...when archangels play, mortals break.
 
Kan man bli beroende av paranormal romance, jag tror bestämt det! Angels' Blood är den första i en serie och jag tror bestämt att jag måste beställa hem nästa bok med en gång.
 
/Sara
 
Angels' Blood


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0