The rest falls away!

The rest falls away är den första delen i Colleen Gleasons serie om vampyrjägarfamiljen Gardella.  I varje generation i familjen Gardella är det någon som föds med styrkan och begåvningen att jaga vampyrer. För sjuttonåriga Victoria blir det mycket att stå i. Samtidigt som hon accepterar sitt öde som vampyrjägare, ska hon också introduceras i sociteten. Syftet med det senare är självklart att den unga debutanten ska hitta en lämplig (förmögen) make.
 
Men det är inte alltid så lätt att kombinera vackra klänningar med träpålar, baler och vampyrdödande och kanske fram för allt kärlek och levande döda. För Victoria blir livet om möjligt ännu mer komplicerat när stadens mest eftertraktade man, Markisen av Rockley, visar sitt intresse för henne. Ska Victoria följa sitt hjärta eller sitt öde?
 
I denna roman finner man inga sockersöta Edward-vampyrer. Nej, hela konceptet är väldigt likt Buffy och vampyrerna. Ja, om Buffy levt i Jane Austens värld, ska tilläggas. En tjej som under dagen försöker leva som en normal ung kvinna, men under natten jagar de allra ruskigaste varelser. Underhållande och rent av spännande bitvis. Men detta är ingen klar femma, snarare en fyra.
 
 
/Sara
 
The Rest Falls Away


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0