Med ena foten i graven!

Denna andra i bok i Jeaniene Frost serie Night Huntress, utspelar sig ett antal år efter första boken Halvvägs till graven.
 
Halvvampyren Cat jagar odöda och har nu fått staten som uppdragsgivare i jakten på ondskefulla vampyrer. Alla de knep som hennes ex, vampyren och huvudjägaren Bones, lärde henne använder hon sig av, men när lönnmördare ger sig efter Cat tycks inte ens hennes allra mest dödliga trick fungera. Det finns bara en man som kan hjälpa henne: vampyren hon trodde att hon lämnat för alltid? Med ett pris på sitt huvud - död eller halvdöd - inser Cat att hennes överlevnad hänger på honom. Men att befinna sig i Bones närhet väcker känslor och minnen, och hur mycket Cat än försöker ignorera dem inser hon snart att åtrå inte lyssnar på logik ? och att Bones inte har någon tanke på att låta henne försvinna en andra gång.
 
Även denna gång blev läsningen om Cat en positiv upplevelse. Jag hoppas innerligt att Fenix fortsätter att översätta denna vampyrserie som hittills utkommit i sex böcker. Den sjunde boken släpps vintern 2013. Jeaniene Frost har också släppt ett par böcker som utspelar sig i samma värld som Night Huntress-serien. 2012 släppte hon också första delen i The Night Prince series.
 
/Sara
 
Med ena foten i graven


Kommentarer
Postat av: veronica J

härligt med en serie man inte hört talas om!:)

2012-12-07 @ 19:10:40
URL: http://www.vettansbocker.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0