Arvtagaren - nu är det slut...

Ja, nu är det oundvikligen slut. Arvtagaren är utläst och det finns ett litet tomt hål i magen. På ett sätt är det skönt att ha läst klart en serie, att man är färdig. Jag har så många serier som jag håller i gång så att faktiskt avsluta en känns bra.

Blev då avslutningen av Arvtagarkvartetten så pampig som jag hade trott? Inte riktigt. När allt väl är över följer en 150 sidor lång epilog, som jag faktiskt gillar. Jag tycker om att säcken knyts ihop ordentligen även om vissa frågor lämnas obesvarade, allt enligt författarens vilja enligt tacktexten i slutet.

Då detta är ett mastodontverk på 912 sidor, som dessutom föregås av tre nästa lika saftiga böcker, kan jag dessvärre inte uttala mig så mycket om handlingen. Vad jag kan uttala mig om är dock att serien i sin helhet är mycket läsvärd. Ser fram emot att få återkomma till Alagaesia någon gång i framtiden, vilket även författaren ger ett vagt löfte om.

Därmed är också min läsutmaning för januari månad avklarad, och detta före min syster (heja mig!). Får se vad februaris utmaning blir mån tro.

/ Bea



Kommentarer
Postat av: Emma

Va?! en 150s lång epilog? vart finns den? MÅSTE läsa den!!!

åh gud älskar den här serien men hatar att den är slut (håller dock med om att det är skönt ändå att avsluta en serie och gå vidare med nästa):)

Bra blogg btw :)

2012-01-27 @ 20:39:22
URL: http://lusseboken.blogspot.com
Postat av: Bea

Jag har nog uttryckt mig lite otydligt. När själva slutstriden är slut så återstår 100-150 sidor av boken, som mer blir ett slags epilog. =)

2012-01-28 @ 14:55:49
URL: http://beasbokhylla.blogg.se/
Postat av: Emma

Jaha, bra att jag inte missat något. ÄLSKAR Eragon böckerna :)))

2012-01-28 @ 15:39:20
URL: http://lusseboken.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0