Otrogen på öppen gata!

Otrogen på öppen gata är den andra romanen om journalisten Agatha. I Gravidchock:reporter erkänner lämnade vi en höggravid Agatha och nu när denna andra bok tar vid befinner vi oss på BB, dit Agatha och Teo kommit för att föda sitt första barn.

En Agatha med värkar är sannerligen inget att leka med än mindre reta upp, något som barnmorskorna på avdelningen blir varse, sedan Agatha luggat en av dem mer eller mindre skallig efter att ha vägrats epidural. Till slut kommer då äntligen deras son. Klumpen kallas han för det där med namn är inte lätt att komma överens om.

Nu börjar ett helt nytt liv för Agatha. Plötsligt kretsar allt kring en ny liten människa och visst känner hon sig lycklig, hon älskr ju sin Klumpen över allt annat. Men ändå kan hon inte låta bli att längta tillbaka till jobbet. Så när det kör ihop sig på tidningen är hon inte sen att ställa upp och hoppa in. Med svärmor som barnvakt kastar hon sig in i aftontidningens hektiska värld. En tidningen som dessutom fått en ny, ung och charmig vikarie - Andy.

Som den slitna, stressade och och smått överviktiga småbarnsmamma hon är, kan hon inte låta bli att falla för den flörtige, tjugo-nånting vikarien.

Boken är precis som den föregående rolig och kvick. Stundvis kommer jag på mig själv med att skämmas över Agatha och de dråpligheter som hon alltid hamnar i. Hon pratar först, tänker sen och sårar hon någon på vägen kunde hon inte bry sig mindre. I fantasins värld en hysteriskt rolig person samtidigt som man är glad och tacksam över att hon inte finns i verkligheten.

/Sara

Otrogen på öppen gata (inbunden)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0