Flickan vid glastornet!

Jag har nu avslutat Flickan vid glastornet och är faktiskt riktigt imponerad. Erika Vallin har skrivit en mycket spännande första bok i trilogin om Speglarnas hemlighet. Boken växte för varje sida jag läste och slutade riktigt spännande.
 
Asrin är tolv år och en - till synes - helt vanlig tjej som bor med sin farmor i Stockholm. På årsdagen av hennes föräldrars död tar farmor med henne på en utflykt till ett förfallet hus på Djurgårdens södra strand. Det som händer den kvällen blir början på ett år som kommer att förändra Asrins liv för alltid. Det är kvällen då hon träffar Max och Lima för första gången. Det är kvällen då hon blir inbjuden att höra berättelsen om De tre Speglarna. Och det är kvällen då hon först möter en annan sida av verkligheten. Är hennes föräldrar verkligen döda? Vad är det för värld som har öppnat sig? Och vem är det som döljer sig på den andra sidan?
 
För den som gillar Narnia-böckerna och liknande kan jag varmt rekommendera denna bok. Den passar både för vuxna och barn, för den spännande och sagolika stämning som finns i Flickan vid glashuset blir man liksom aldrig för gammal för.
 
Tack än en gång Booked!
 
/Sara
 
Flickan vid glastornet


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0