Själens synder!

Dags för brorsa nummer två att bli:
 
Sliten mellan lojalitet och begär...
 
Själens synder är den andra boken utav Eve Silver som kretsar kring maktspelet bland härskarna i underjorden och förbjuden kärlek. Denna gång är det Dagans bror Alastor Krayls tur. Alastor, som efter sin uppväxt i en engelsk adelsfamilj uppfostrats till den perfekte gentlemannnen, är nära att gå under då det framkommer att hans riktige far är härskare i underjorden. Det enda som håller honom samman är hans nya bröder (och kanske möjligtvis hans förkärlek för engelsk kola). När brodern Lokan mördas blir han besatt av hämnd.
 
Den gåtfulla Naphré är en farlig lönnmördare och hon bär på hemligheter som kan visa vägen till mördaren. Naphré litar inte på någon, särskilt inte en själaskördare. Men hon kan ändå inte låta bli att dras till den charmige Alastor.
 
Själens synder tar vid där Blodets synder slutade och de själaslukande bröderna är fortfarande på jakt efter Lokans mördare. Lokan själv är fast i limbo och utan hans kvarlevor kan bröderna inte få ut honom därifrån. Jakten på mördaren blir en kamp mot klockan. Ju längre Lokan befinner sig i limbo, desto större är chansen att han äter av de dödas mat och blir fast för alltid.
 
Blod, passion och spänning! Det låter kanske inte som en lyckad kombination men Eve Silver lyckas mycket bra. Boken är lättläst och underhållande och fungerar som ett perfekt substitut för ett par timmars filmtittande. Ibland vill man läsa något som inte kräver så mycket tankekraft utan man vill bara ryckas med och slappna av. Nästa bok i serien, och förhoppningsvis den rafflade upplösningen, hamnar givetvis på min läslista!
 
Stort tack till Fia på Harlequin för boken!
 
/Sara
 
Själens synder


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0