Häxmästaren!

Hans krafter kan rädda henne från undergång, eller leda henne rakt ner i fördärvet.
 
Jag var inte direkt imponerad av Saskia Walkers inledning på Maleficiumtrilogin med boken Nattfjärilen. Mer om den boken kan ni läsa här.  Jag vet inte om det berodde på att jag nu hade lägre förväntningar på den kommande boken i trilogin eller något annat men Häxmästaren upplevde jag som mycket bättre än Nattfjärilen.
 

Beskrivning från förlaget: Lennox Taskill är en liderlig rucklare, och en kraftfull häxa som enligt rykten även utför förtrollningar mot kompensation när det behagar honom. Hans enda lojalitet står till likasinnade – för hans förakt inför vanliga människor befästes när han såg sin egen mor brännas på bål, anklagad för häxeri. Så när den förtjusande hustrun till en förmögen godsägare kommer för att be Lennox om hjälp, ger hon honom ovetandes både en möjlighet till förlustelse … och vedergällning. Chloris Keavey har misslyckats med att producera en arvinge och står nu inför hotet att kastas ut på gatan av sin skoningslösa make. Hon har lovat sig själv att hon ska göra allt som står i hennes makt för att bli med barn, även om det innebär att utsätta sin kropp – och själ – för Lennox förförande magi. Men när den grymma häxjakten kommer allt närmare riskerar Lennox och Chloris allt för att kunna fortsätta med sina förbjudna, lustfyllda nätter … och för att bevara hemligheten som kan kosta dem livet.

 

Jag tyckte att Häxmästaren innehöll lite mer av allt som jag saknade i Nattfjärilen. Lite mer magi, lite mer känsla, lite mer Skottland. Så det blev helt klart ett bättre betyg för Häxmästaren på alla punkter.

 

Tack till Harlequin för boken!

 

/Sara

 

Häxmästaren



Kommentarer
Postat av: Lena

Det här låter ju som böcker som skulle kunna vara något för mig!!

2013-08-01 @ 11:39:57
URL: http://lenasgodsaker.blogspot.se/
Postat av: Bokslukaren

Hur är böckerna jämfört med 50 nyanser då?

Svar: Det går väl kanske inte riktigt att jämföra. Fifty shades är ju contemporary erotik/romantik med lite bdsm inslag medan Häxmästaren är mer Historisk erotik med magiska inslag. Enligt mig är Fifty Shades mycket, mycket bättre trots sitt lite dåliga språk.
Beas Bokhylla

2013-09-02 @ 12:35:48
URL: http://recensenten.bloggproffs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0