Som en drömbild!

Detta är första delen i Nora Roberts bröllopssvit. Sviten består av fyra böcker och handlar om fyra barndomsvänner som tillsammans driver en bröllopsagentur.
 
Beskrivning från adlibris: En tafatt men charmig lärare är verkligen inte typen som Mac Elliot blir kär i. Men en liten flört är kanske precis vad hon behöver. Allt för att slippa dras in alltför mycket i alla sockersöta bröllopsbesvär som hon ständigt utsätts för. Hon är fotograf och driver den framgångsrika bröllopsagenturen "I nöd och lust" tillsammans med sina närmaste väninnor; Emma, Parker och Laurel. Aldrig kan hon väl ana att en liten flört med den trygge och pålitlige Carter kan leda till något djupare. Helt oväntat drabbas Mac av en förälskelse större än hon kunde drömma om. Men är kärleken hållbar, hon som alltid behöver omväxling?
 
Åh, vilken mysig bok! Och vad underbart att läsa om en lite tafatt och smånördig highschool-lärare. Det har blivit alldeles för mycket 2 meters muskelpaket med övernaturliga krafter för mig den senaste tiden, ska erkännas ;) Och även om det är trevligt att läsa ingående beskrivningar av flexande magmuskler så är det kul med lite omväxling. Och Carter, i Som en drömbild, är riktigt romantisk och passionerad under den tweedbeklädda ytan. Jag tappade faktiskt andan ett par gånger. Nora Roberts gör mig aldrig besviken!
 
/Sara
 
Som en drömbild


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0