Moonlight!

Kayla is the nature lover, the all-American beauty who can't understand why she's so drawn to distant, brooding Lucas. Adopted as a young child, she has no way of knowing that she's inherited a terrifying--and thrilling--gene that will change her life forever.
 
Moonlight är en riktig paranormal romance för ungdomar. Det är hjärta och smärta, evig kärlek, vältränade varulvar och långa längtansfulla blickar. Miljön för denna romantiska historia är en vacker nationalpark. Djupa, ogenomträngliga skogar fyllda av både faror och storslagen natur. Moonlight är den första delen i serien Dark Guardian, men varje del i serien är fristående och handlar om ett nytt blivande kärlekspar. Vilket gör att den påminner om sina vuxnare motsvarigheter i samma genre.
 
Boken är väldigt lättläst och är inte ens 300 sidor lång och är alldeles perfekt för den som vill ha lite mysig, romantisk och lättsam läsning. Perfekt strandläsning som inte kräver allt för mycket koncentratrion. Jag ser fram emot att fortsätta läsa den här mysiga serien som består av fyra böcker.
 
/Sara
 
Moonlight


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0