Temaläsning: To pleasure a lady!

När aristokraten Marcus Pierce ärver sin nya titel ärver han också mentorskapet över tre ogifta unga kvinnor. Hans plan är att gifta bort dem så snart som möjligt och på så vis bli av med ansvaret för dem. Men de tre systrarna, med äldsta systern Arabella i spetsen, tänker inte låta sig giftas bort. Plågade av  inte bara en utan två skandaler i familjen har de tre systrarna inte varit välkomna i sociteten på flera år. Men de har klarat att försörja sig genom att starta en akademi där döttrar till nyrika kan lära sig att föra sig som damer och på så vis få en chans att mingla med sociteten.
 
När Arabella besöker Marcus för att övertala honom att överge sitt mentorskap blir Marcus alldeles tagen av henne. Marcus som är en inbiten ungkarl utan planer på att gifta sig tills han är absolut tvungen, kan inte låta bli att kort därefter fria till Arabella, som inte kan avböja fort nog. Men Arabella, som vill ha frihet tillsammans med sina systrar, går med på ett vad. Marcus får två veckor på sig att uppvakta Arabella och övertala henne till giftemål. Och har Arabella lyckats motstå Marcus charm när de två veckorna är över blir hon och systrarna fria att leva som de behagar.
 
To pleasure a lady är en ganska charmig historia. Även om man som läsare vet att när det kommer till kärlek så är vadslagning en ganska dum idé. Dock är det ett väldigt populärt inslag när det kommer till romantiska böcker och filmer.
 
Boken kändes välskriven, lagom lång och passade utmärkt in på temat för månaden. Jag kan gott tänka mig att läsa något mer av Nicole Jordan. To pleasure a lady är den första delen i Jordans historiska romance-serie Courtship Wars.
 
To pleasure a lady får...
 
 
...fyra av fem engelska flaggor!
 
/Sara
 
To Pleasure a Lady: A Rouge Regency Romance


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0