Dödskyssen!

När jag läste att Sofia vunnit en tävling och fick ge ut en e-boksföljetong på dito var jag inte sen att hänga på, trots att jag inte är någon storköpare när det kommer till e-böcker. Men för 1 krona per del gick det självklart inte att stå emot. De som känner mig vet att jag har svårt att motstå fynd och speciella erbjudanden.
 
Jag har tidigare aldrig läst en följetong så här när det kommer till böcker. Som jag har förstått det så fanns det riktlinjer för hur lång varje del fick vara och hur många delar följtongen fick bestå av. Och jag kan förstå hur man inte ville ha för långa delar och riskera att tappa läsare som inte orkade läsa klart. Men för min del kunde de gärna ha varit dubbelt så långa, det hade inte gjort någonting, tvärtom. Därför vet jag inte riktigt om följetongsformatet var något för mig, det blev lite för avhugget för min smak. Jag hade hellre haft Dödskyssen i vanlig romanform med betydligt mer utrymme för Sofia att breda ut och fördjupa. Fast jag kan förstå hur formatet kan vara smidigt för dem som vill ha kortare texter att läsa på bussen till jobbet eller i väntrummet och visst är det både roligt och spännande att sitta hemma och vänta på att nästa del ska släppas.
 
 
När dödsängeln Iza misslyckas med ett uppdrag möter hon Simon och heta känslor uppstår mellan dem. Men när hon förälskar sig i honom riskerar hon både sitt hjärta och sin existens, för Simon är dödlig och hans tid rinner ut. Kan Iza rädda honom utan att förlora sig själv?
 
Låter det spännande? Köp första delen av Dödskyssen här!
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Iza

Vad roligt att du har läst den :)
Samlingsvolymen finns även i pappersversion om man föredrar det: https://www.adlibris.com/se/bok/dodskyssen-9789174238082

2014-11-29 @ 16:15:38
URL: http://izadoramelodyfrost.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0