Bokcirkelträff och omläsning "Kanske är det allt du behöver veta"


I söndags var det dags för min unibokcirkel att träffas igen efter
sommaruppehållet (vi hade ingen träff i juli). Vi hade läst Kanske är det allt du behöver veta av E. Lockhart.

Värdinnan hade dukat upp med fräscha, goda saker såsom ostar, sallad, oliver och hembakat bröd! Så underbart gott alltsammans!

 
 
När det gäller boken enades de flesta om att den var spännande (stilen föll dock inte alla på läppen) men trots den spännande historien gjorde boken och karaktärerna inte bestende avtryck i de flestas tankevärld. Precis min känsla på den tiden jag läste den för första gången. Och trots att det passade bra i mitt omläsningsprojekt för i år att läsa om boken så var ju spänningsmomentet borta, eftersom jag visste om den stora twisten. Det som var roligt var att vara uppmärksam på ledtrådarna som pekade mot avslöjandet.
Hur som helst blir en bok alltid bättre och mer intressant genom diskussion med andra, och bokcirkelträffen i sommarkvällen var som vanligt upplyftande och trevlig.
 
 
 
P.S.: Jag vill dock inte missa att slå ett slag för E. Lockharts andra bok, Den ökända historien om Frankie Landau Banks, som är inte mindre än genialisk och fantastisk och wow på så många sätt!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0