Bloggambassadörer för Augustpriset!

Idag är vi glada att kunna meddela att Beas bokhylla även i år kommer att vara bloggambassadörer för Augustpriset!

 

Detta innebär roliga och intressanta nyheter både för oss och för er. På presskonferensen den 19 oktober kommer de arton nominerade inom de olika kategorierna att presenteras samt de sex texter som är nominerade till Lilla Auguspriset. Direkt efter detta kommer en nyhet för i år, nämligen Augustpriset Live, ett tvåtimmars evenemang där de Augustnominerade författarna intervjuas och signerar böcker. Till denna tillställning kommer vi att lotta ut inte mindre än 10 biljetter! Tävlingen startar idag och avslutas den 6 oktober (om en vecka). Du medverkar genom att kommentera tävlingens inlägg här på bloggen. Ingen särskild motivering behövs då vi kommer låta slumpen avgöra vilka som får åka till Stockholm.

Vi tycker naturligtvis att detta är jätteroligt och ser med spänning fram inför nomineringarna och prisutdelningen den 23 november. Även i år kommer prisutdelningen, såväl som Augustpriset Live och presskonferensen att livestreamas. För mer info gå in på Augustprisets hemsida

Vi på Beas bokhylla kommer precis som ifjol att anordna en litet lokalt galamingel för dem som, liksom oss, bor närmare Hjotrakten än Stockholm. Vi återkommer med tider och facebookevenemang längre fram. Men Save The Date! 

Vill du hålla dig uppdaterad om Augustpriset, följ hashtaggen #Augustpriset på sociala medier. Det gör vi!

 

 
 
 

RSS 2.0