Snuggarps lite av varje och Gullivers resor!

Nu är jag hemma igen efter en helg av bröllopsfirande och road-trippande. Vi åkte långsamt hemåt idag och stannade till vid allt som vi tyckte verkade intressant bland annat den här konstiga butiken mitt ute i ingenstans.


Snuggarps lite av varje låter inte som en direkt höjdarbutik, vilket det inte heller var. De sålde bland annat trädgårdstomtar som blottar sig. Inte min stil...

Vill även passa på att visa en fin bok som jag fick av min mor precis innan vi åkte i fredags. Det är en utgåva av Gullivers resor, som jag för övrigt tycker är en väldigt bra bok och just denna hittade hon när hon och pappa var på semester tidigare i veckan. När hon såg den tänkte hon på mig. Det är verkligen toppen att ha en mamma som är lika tokig i böcker som en själv! Tack Mamma!Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen, vila upp mig inför jobbet imorrn och kanske se en film med äkta hälften.

/ Bea

Bröllopsbestyr och bokpaket!Denna trevliga överraskning kom med posten igår och jag tror besämt att det blir Syster S som får den äran att läsa den först! Vet att hon har läst första boken i serien.

Nu bär det iväg till ostkusten, Västervik och bröllop mellan min kära vän Gospelpinglan och hennes kampsportare, så som ni förstår så kommer blogguppdateringen inte att vara så strid. =)

/ Bea

Hur ser de ut egentligen!

Visst har vi läst böckerna och nog skulle vi kunna rabbla titlar och egenskaper hos huvudkaraktärerna, men skulle vi kunna säga helt säkert hur författaren ser ut? Ja, det är frågan. Här kommer lite bilder på kända författare, men vem är vem och vem har skrivit vad??

 Nu har ni något att klura på. Svar kommer i kommentatorsfältet imorgon.

Nu vankas det trivsel i form av goda vänner, grillning, paj på nyplockade bär och sällskapsspel.

Ciao!

/Bea


RSS 2.0