Pust, pust...

Nu är jag hemma efter en heldag med böcker. Jag tänker inte avslöja riktigt än hur många böcker jag fick med mig hem från detta böckernas Mekka, men en sak kan jag säga - jag har ont i ryggen. Här kommer däremot en bild på böckerna jag införskaffade igår när jag och mostern gjorde stan.

Evanovich 11:e och 12:e bok om Stephanie Plum samt Kryptan av Kate Moss, uppföljaren till Labyrinten.

/ BeaVi är helt slut!

Vi har varit och tittat på böcker hela dagen tillsammans med tusen andra människor och i vilken hetta sedan! Men, kul hade vi och många böcker blev det. Mer bilder och en eventuell video eller två kommer kommer senare.

/ Bea & SaraStör mig inte - jag läser

Som ett litet avbrott mellan läsningarna i Historikern har jag läst denna lilla intervjubok av Gunnar Arvidson, som jag lånade på biblioteket sist jag var där. Den innehåller korta intervjuer med kända och okända personer med fokus på deras läsvanor. Vad läser de? Hur läser de? Växte de upp med böcker i hemmet eller har bokslukandet kommit på senare år? Många olika slags läspersonligheter finns representerade och till min stora glädje upptäckte jag att det fanns en man som delade min aversion mot att vika hundöron. Han blev också så uppriktigt glad när han såg någon annan läsa att han alltid stannade till och frågade vad de läste. Riktigt så långt har jag inte gått, men jag reser alltid med en extrabok för att undvika att stå utan, något denne man också gjorde. Stör mig inte – jag läser är en trevlig bok som bjuder till avkoppling när man vill fokusera på andras läsning framför sin egen.
 
/ Bea
 
 
 
Urdrucken kaffekopp och Riesenpapper svallrar om en trevlig lässtund.

RSS 2.0