Kan det bli för mycket nytt? (Nytt i november)

Nej, jag tror inte det va? Här kommer några bilder på böckerna som hittat hit under november.
 
 
Månadens secondhand fynd:
Mordet i prästgården av Agatha Christie  - När man hittar en Christie till samlingen i den utgåvan som man samlar på, då måste man bara slå till.
Hennes iskalla ögon av Carin Gerhardsen - Nu har jag visserligen inte läst Gideons ring än men ändå...
Alkemisten av Paolo Coelho - Hittade denna superfina illustrerade utgåva och kunde inte låta bli. Nu måste jag bara se till att läsa den också.
 
 
Några recensionsex som hittat hit under månaden...
 
 
...och så några till. Denna gången från Modernista. Tack så mycket för samtliga!
 
 
Denna månaden vann jag en tävling också! Underbart, för det händer verkligen inte ofta. Här och nu av Eva Ludvigsen vann jag på författarens egen blogg och fick den dessutom signerad. Hurra!
 
Från Bookdepository kom lite julläsning i form av The MacGregor Brides av Nora Roberts och Hunk for the Holiday av Katie Lane. Lite julromantik med andra ord. Från samma sajt följde också Crown of midnight med. Boken av Sarah J Maas är uppföljaren till Throne of glass - ett riktigt spännande fantasyäventyr.
 
Och tills sist kom en förhandsbokning från cdon. Captivated by You av Sylvia Day. Fjärde boken om Eva och Gideon i Crossfire-serien.
 
 
 
 
 
 

Dödskyssen!

När jag läste att Sofia vunnit en tävling och fick ge ut en e-boksföljetong på dito var jag inte sen att hänga på, trots att jag inte är någon storköpare när det kommer till e-böcker. Men för 1 krona per del gick det självklart inte att stå emot. De som känner mig vet att jag har svårt att motstå fynd och speciella erbjudanden.
 
Jag har tidigare aldrig läst en följetong så här när det kommer till böcker. Som jag har förstått det så fanns det riktlinjer för hur lång varje del fick vara och hur många delar följtongen fick bestå av. Och jag kan förstå hur man inte ville ha för långa delar och riskera att tappa läsare som inte orkade läsa klart. Men för min del kunde de gärna ha varit dubbelt så långa, det hade inte gjort någonting, tvärtom. Därför vet jag inte riktigt om följetongsformatet var något för mig, det blev lite för avhugget för min smak. Jag hade hellre haft Dödskyssen i vanlig romanform med betydligt mer utrymme för Sofia att breda ut och fördjupa. Fast jag kan förstå hur formatet kan vara smidigt för dem som vill ha kortare texter att läsa på bussen till jobbet eller i väntrummet och visst är det både roligt och spännande att sitta hemma och vänta på att nästa del ska släppas.
 
 
När dödsängeln Iza misslyckas med ett uppdrag möter hon Simon och heta känslor uppstår mellan dem. Men när hon förälskar sig i honom riskerar hon både sitt hjärta och sin existens, för Simon är dödlig och hans tid rinner ut. Kan Iza rädda honom utan att förlora sig själv?
 
Låter det spännande? Köp första delen av Dödskyssen här!
 
 
 

Augustgalan à la Hjo #2

Här kommer lite fler bilder från måndagens lokala Augustfirande.
 
Mingelbordet nästan klart. Det saknas lite kex och annat smått och gott.
 
Några utav de nominerade.
 
Gästerna har anlänt och Amanda Ohms har börjat sitt inledningsanförande.
 
Spridda åldrar på gästerna. Allt från 50+ till -1.
 
 
 
Kvinnan i svart (värdinnan Bea)
 
- Roquefortost! Nej tacka vet jag hederlig havregröt!
 
 
 

RSS 2.0