Bokbloggsjerka 30 mars - 2 april

 I helgens bokbloggsjerka ställer Annika följande fråga:


Vilken är din favoritmiljö i böckernas värld?

Sara
: Den pittoreska, engelska landsbygden är något som alltid går hem hos mig. Passar såväl till romantik som till ett spännande mordmysterium. Jag är även lite svag för Forks från twilightböckerna, med sitt regn, sin dimma och sina urskogar. Vackert beskrivna naturmiljöer går alltid hem. I kampen mellan stadsmiljö och landsbygd vinner livet på landet i nio fall av tio för min del.

Bea: Jag håller helt med min syster. Få saker slår den engelska landsbygden. Fast Karin Brunk Holmqvist sätter upp ett bra motstånd med sina målande beskrivningar av Österlen. Annars uppskattar jag Christian Jacqs skildringar av det forntida Egypten med dess natur och pampiga arkitektur.Dansant Deckardrottning!

I går gjorde Camilla Läckberg debut i Let's Dance. Jag tyckte det var roligt att få se en mer privat sida av henne och självklart se ifall hon dansar lika bra som hon skriver böcker. Både jag och Sara var ju imponerade av hennes debutroman Isprinssesan.

Btw, var hennes klänning väldigt bedårande i

/ BeaEtt restaurangtips!

Jag och make E tycker väldigt mycket om thai- och kinamat, så när vi firade årsdag för ett tag sedan beställde vi hem mat från vår nya favoritrestaurang för ändamålet, nämligen Saigon.

Förutom att maten är supergod, så är även portionerna enorma. För oss räckte det både till middag och lunch, och då fick vi ändå slänga bort en del till slut.

Så har ni vägarna förbi Örebro är Saigon ett hett tips. Sedan är de väldigt trevliga också!

/ Bea


Vårrullar...mums!


RSS 2.0