Gräsänka!

Ikväll har jag hela kvällen för mig själv, vilket i min värld betyder möjligheten att se en utav mina favoritmysfilmer. En film jag helt enkelt inte kan se för många gånger och som passar alldeles utmärkt en murrig och kall vinterkväll. Nämligen denna.Medan du sov med Sandra Bullock och Pill Pullman. Fast å andra sidan lockar denna filmen också...Life as we know it. Har inte sett den ännu, men velat göra det ett tag. För mig är Katherine Heigl för 2000-talet vad Sandra Bullock var på 90-talet.

Vi får vilken som segrar!

/ Bea


Det drar ihop sig...

Det drar ihop sig mot diskussionsdatum för Vinterns bok, Ondvinter av Anders Björkelid. Än är det inte för sent att haka på. Diskussionsdatum är satt till den 12:e februari. Själv har jag inte hunnit läsa boken än, även om jag vet att min syster gjort det. Får bli helgens projekt med andra ord.

Häng på!

Ondvinter


Bildad inom chick lit!

Boken Chick lit: från glamour till vardagsrealism av Maria Nilsson skulle jag verkligen vilja läsa. Den verkar synnerligen intressant och det var ett tag sedan jag läste någon fackrelaterat på litteraturområdet. Annars är ju Ruth Halldéns Vid romanens rötter en utav mina favoriter. Dessutom läser jag ju en del chick lit så därför vore det ju lite extra roligt!

/ Bea


RSS 2.0