Tjoho!

Titta vad som kom med posten igår!Nu är ju inte jag någon professionell bloggare, jag bloggar för jag att jag älskar böcker, så då tycker jag att jag får säga om jag tycker att något är bra. I det här fallet vill jag bara ge tummen upp för mitt favoritförlag, Damm Förlag. De ger ut flera av mina favoritförfattare såson Janet Evanovich, Alexander McCall Smith och Sophie Kinsella. Dessutom så har de alltid roliga, snygga och sammanhängande framsidor till sina böcker. Något jag dock tycker är lite trist, men bara lite, är att de nu har ett nytt utseende på McCall Smiths serie Filosofiska Söndagsklubben, så nya böcker som kommer kommer inte att de ut som de gamla, men men sånt händer.

Ska börja med Det varsamma bruket av komplimanger nu på en gång.

/Bea

 Filosofiska söndagsklubben
Gamla och nya och...
 
Rätt inställning till regn Rätt inställning till regn
...gamla och nya.

Och vinnaren är...

Ja, böckerna som får följa med mig till England efter noga övervägande är:


 Hur man botar en fanatiker och om att skriva av Amos Oz.
 Funny Valentine av Amy Jenkins.
 I muntra damers sällskap av Alexander McCall Smith

och nykomligen till hyllan...

 Tretton vid bordet av Agatha ChristieNu är det bråda tider här hemma. Allt ska städas, packas, tvättas, vattnas, plockas ur och pluggas ur inför sommaren. På torsdag åker vi mot päronen för att sedan på fredag åka till Gbg och därifrån till England på lördag förmiddag. Det ska bli så spännande och mysigt och för att citera Askungen; "Alldeles, alldeles underbart!".

Har dessutom till min förtjusning luskat fram att Agatha Christie-muséet i Torquay ligger bara 20 minuter från där vi bor. Jag bara måste dit!

Men innan dess är det en hemtenta kvar. Fick ut den i morse, men halva är redan avklarad så det ser mer än ljust ut. Ska sannerligen bli skönt med en paus från skolan!

Om ni undrar hur min blogguppdatering kommer att se ut när jag är på semester, så kan jag glädja er tappra läsare med att jag har förberett automatiska inlägg som ska pytsas ut en gång om dagen om det vill sig väl. =)

/ Bea

Hur man botar en fanatiker och om att skrivaFUNNY VALENTINE
I muntra damers sällskap 

The Dress!

Här kommer två bilder på min nya, fina klänning. Dock var den väldigt svår att stryka och tyget känns dessutom lite känsligt, så jag vågar inte gå på den med strykjärnet själv utan får nog be mormor eller mamma. Fin är det i alla fall!


Fram och...


...bak.
Eftersom jag är ganska kort i rocken och inte så jättekurvig så har jag svårt att hitta vintageklänningar som passar. Så när man väl hittar en som sitter som en smäck, ja då får man slå till!

/ Bea


RSS 2.0