Guld i bokform

Var på second-hand för inte så längesedan och plockade upp dessa två böcker: "När träden avlövas ser man längre från vårt kök" och "Reservkraft" av Tomas Sjödin. Tomas Sjödin är känd både inom kyrkliga som utomkyrkliga kretsar som föreläsare och talare. Han har fått mycket uppmärksamhet för sina böcker om livet som förälder till två gravt utvecklingsstörda barn med odiagnosticerade sjukdomar och om hur man finner glädje och kraft i en vardag som de flesta aldrig behöver uppleva.
Förutom dessa två så har han även skrivit böckerna "Den enklaste glädjen" och "Eftervärme" m.fl., den senare behandlar ämnen som döden och att förlora någon man älskar och tillkom efter den äldste sonens död.
Det kan låta som om böckerna skulle vara tunga och fulla av svårmod, men tvärtom, detta är böcker som handlar om kärlek, glädje och en tacksamhet till livet hur svårt det än kan vara bitvis.

Jag skulle rekommendera varje människa att någon gång under sitt liv läsa någon av Tomas Sjödins böcker. De är verkligen guld i bokform.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0