Svart ängel!

Så var det dags för den fjärde delen i serien House of Night. Efter det kaosartade slutet i föregående bok har nu Zoey Redbird gått från tre pojkvänner till noll. Hennes vänner har också vänt henne ryggen och de enda som står på hennes sida är hennes förra svurna fiende Afrodite och katten Nala. Zoey bestämmer sig för att ge upp killar på obestämd tid men kan inte låta bli att intressera sig för den nya killen James Stark. James har till följeslagare en stor gul labrador vilket orsakar stor dramatik främst bland alla katter på House of Night.

Men som om ensamhet och utfrysning inte vore nog så känner Zoey hur onda krafter närmar sig skolan. När Afrodite får ännu en av sina syner inser de att faran är närmare än de trott. I synerna ser hon hur Zoey dör och hur krig utbryter mellan människor och vampyrer. För att stoppa den kommande kriget måste Zoey hållas vi liv och för att skydda henne måste vännerna försonas.

Boken börjar ganska tråkigt med tonårsgnabb och brustna hjärtan. Men halvvägs in i boken tar den en intressant vändning och efter det var den omöjlig att lägga ifrån sig fram tills det oerhört spännande slutet. Lite så har de övriga böckerna också kännts, faktiskt, nu när jag tänker efter. Hur som helst så kommer nästa bok med posten inom kort, tur det!

/ Syster S



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0