Midnattsjakt!

Allegra lever ett fartfyllt och äventyrligt liv tillsammans med sina vänner i Greenwood Village. Men för bara några år sedan var hon bunden till sin säng, sjuk och döende. Men förvandlingen til vampyr räddade hennes liv och gav henne en andra chans. En chans att leva det liv hon aldrig fick chansen till som ung på grund av sin sjukdom. Törsten efter blod är ett pris hon är villig att betala, och som hon lätt stillar på någon av de uteställen hon ständigt besöker.

Griffin Durant lever ett stillsamt liv tillsammans med sin mycket yngre syster Gemma. Griffin och Gemma var de enda överlevande i den hemska mordbrand som tog livet av deras föräldrar och syskon. De är dessutom varulvar, men har valt att leva utanför den lokala varulvsflocken, fast beslutna att smälta in bland människorna.

När Allegra och Griffins vägar möts uppstår genast känslor mellan dem. Men kan en varulv verkligen falla för en vampyr? De båda raserna är ju dödsfiender och ett raskrig är påväg att bryta ut. Kan Allegra och Griffin och deras vänner stoppa det stundande kriget som inte bara hotar varulvar och vampyrernas fortlevnad utan även mänskligheten.

Midnattsjakt var lättsam och småtrevlig läsning. Susan Krinard att skapat en riktigt spännande och bra intrigm för att vara en Harlequin. En helt okej bok att spendera kvällen, men något mästerverk är den väl inte.

/Sara

Midnattsjakt



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0