Minirecensioner #1

Summers bok av Eden Maguire.
 
Summers bok
 
 
Del tre i serien Beautiful Dead och en utav serierna som jag ska avsluta i år enligt Nellons-avsluta-serier-utmaning.
I tredje boken ska Darina hjälpa sin vän Summer att lista ut mysteriet kring hennes död. Det har snart gått ett år sedan Summer blev offer för ett vansinnesdåd i ett shoppingcenter, mitt framför ögonen på sin vän Darina. Men mördaren har fortfarande inte gripits. Kan Darina hjälpa Summer att minnas och lösa mysteriet innan Summers tid rinner ut? Jag gillade den här tredje boken bättre än de två föregående faktiskt, men jag hoppas att den toppas utav nästkommande boken om Phoenix. Betyg 3/5.
 

Viljornas kamp av Nora Roberts
 
Viljornas kamp
 
Den vackra och temperamentsfulla skotska Serena MacGregor hatar allt som är engelskt, men kan ändå inte låta bli att dras till den stilige engelske adelsmannen som blivit nära vän till hennes bror. Han står på deras sida i det stundande upproret, men ska hon våga att lita på honom. Romantiskt, oerhört klyschigt men ändå riktigt mysig läsning i sanna Roberts-anda. Betyg 4/5.
 

Dance with the devil av Sherrilyn Kenyon. A Dark Hunter novel.
 
Dance with the Devil
 
Zarek, en romersk slav under sin livstid, har på grund av sin taskiga attityd tvingats leva i exil i alaska i 900 år. Fruktad av de andra jägarna och hatad av alla, typ. Efter att ha svikit sina jägarkompisar grovt under ett tidigare uppdrag riskerar han nu att dömas till döden. Han får en andra chans när Astrid, en slags rättvisans gudinna, ska avgöra om han får leva eller ej. Kan Zarek som aldrig upplevt ett ögonblick av godhet och medkänsla i hela sitt liv visa Astrid att det trots allt finns något inom honom värt att rädda. Även detta riktigt klyschigt, men ändå kan jag inte annat än att älska detta. Betyg 5/5.
 
/Sara
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0