Bokcirkeln: Dr Jekyll och mr Hyde!

I lördags var det dags för en mycket efterlängtad bokcirkelträff. Eftersom Sapphire gått och blivit östgöte så blir träffarna kanske inte lika frekventa. Men det får vi ta igen genom att ha så mycket roligare när vi ses istället! Men när man har satt träff till klockan tio för att bruncha hemma hos Princess Chanelle så är det inte kul att vakna upp till snöstorm...
 
Efter att ha messat varandra lite fram och tillbaka kom vi överens om att trotsa vädret och det gjorde vi rätt i. Även om den relativt korta bilresan hem till Chanelle var den mest riskfyllda jag åkt i år var det värt besväret. Både jag och Sapphire tog oss helskinnade fram och välkomnades in i värmen av Princess Chanelle och Prince Harry. (inte den engelske monarken...)
 
Dr Jekyll och Mr Hyde
 
Om sanningen ska fram så diskuterade vi väl inte Robert Louis Stevensons klassiker särskilt mycket. Vi kom snabbt fram till att det kändes bra att ha läst den. Att man redan innan visste om bokens sensationella avslöjande i slutet, gjorde väl läsningen lite mindre spännande. Särskilt läskigt var det väl inte heller, men vi kan gott tänka oss att den skrämde upp en del när den först kom 1886. Men nu förtiden krävs det ganska mycket för att man ska bli rädd när man läser en bok.
 
Andra saker som dock diskuterades friskt var:
♥ Chanelles senaste utekväll.
♥ Kan man rå för vem man drömmer om? (Vi kom fram till att det kan man inte...)
♥ Jobb, jobb och jobb.
...plus en hel del annat som av personliga skäl inte platsar på en blogg öppen för allmänheten.
 
I bokcirkeln bland bokcirklar försöker vi att läsa lite olika genres. Hittills har vi hunnit med ganska många; Deckare, Thriller, Klassiker med zombieinslag, Historisk roman, Romance/erotik och nu en riktig klassiker. Näst på tur står att läsa en självbiografi och den vi har valt ut är Gustavs grabb av Leif GW Persson.
 
Gustavs grabb
 
/Sara


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0