Född ur elden!

En glödande kärlekshistoria - så sammanfattas boken på baksidan och det är väl en lysande beskrivning.

I den lilla byn Clare på västra Irland bor konstnären Maggie. En mycket begåvad och temperamentsfull kvinna. Hon lever ensam och hyser ingen större tro på kärlek efter att ha sett för mycket att sina föräldrars kärlekslösa äktenskap.

I Dublin för vi följa den unge och framgångsrike Rogan Sweeney. Ägare till de berömda Worldwide-gallerierna vars huvudkontor ligger i Dublin. Han får av en slump syn på Maggies konst vid en av sina utflykter med sin farmor och blir fast besluten att knyta den unga konstnären till sina gallerier.

Men Maggie som är en mycket självständig kvinna vill inte ha någon som lägger sig i hennes skapande, allra minst en kostym-nisse från storstaden. Men trots att de är varandras motsatser kan hon inte låta bli att dras till Rogan samtidigt som hon lockas av den berömmelse och rikedom han och hans gallerier kan erbjuda henne.

Nora Roberts skriver vackert, beskrivande och lättsamt. Född ur elden är en mysig och kärleksroman utan några större överaskningar. Förutsägbar - ja. Men inte blir den sämre för det. En riktigt trevlig bok att sätta sig med i soffan en kväll när man är sugen på något riktigt romantiskt.

/Sara





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0