Född i synd!

När de två systrarna Maggie och Brianna får reda på att de har en okänd halvsyster någonstans i Amerika börjar de genast att söka efter henne och hennes mor Amanda. Amanda som var deras fars stora kärlek, den han aldrig kunde glömma och vars namn han ropade innan han dog.

När deras privatdetektiv äntligen hittar deras syster Shannon är hon i sorg. Inom loppet av ett år har hon förlorat både sin far och nu senast även sin mor. Men innan modern dog berättade hon sanningen för Shannon. Sanningen om hennes riktige far och hennes irländska rötter. En sanning som Shannon inte är villig att ta till sig, det enda hon känner är vrede och ilska över att ha levt hela sitt liv i en lögn.

Men så kommer ett brev från Irland, från hennes halvsyster Brianna. Brevet är en öppen inbjudan att komma till Clare och Briannas b&b. Utan att egentligen veta varför tackar Shannon ja och beger sig till Irland för att lära känna sin nya familj och utforska sina rötter.

Det känns faktiskt lite tråkigt att den här härliga triologin är slut. Men eftersom Nora Roberts praktiskt taget har sprutat ur sig böcker de senaste 20 åren finns det ju så oändligt många att läsa så det ska nog inte gå någon nöd på mig. Född i synd är precis som de två föregående böckerna mycket trevlig och mysig läsning. Även om boken var riktigt bra måste jag säga att den var snäppet sämre än de två första böckerna. Allra bäst gillade jag Född ur kylan!

/Sara




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0