Getingboet!

Hemma i hyllorna finns förvånansvärt mycket Patricia Cornwell. Väldigt få av dom är lästa ska tilläggas... Har läst ett par böcker ur hennes serie om rättsläkaren Kay Scarpetta. Dom gillade jag och har därför fortsatt att samla på mig Cornwellböcker. 13 böcker finns här hemma efter en lite närmare titt, varav två lästa. Dags att göra något åt mitt lilla Cornwell-problem.

Sagt och gjort, jag började läsa Getingboet som är den första boken i serien om Andy Brazil och ett gäng poliser nere i södra USA. På baksidan lät boken riktigt spännande. En seriemördare är givetvis lös och polisen står givetvis handfallen inför denna stora utmaning.

Handfallen var just ordet, för inte gör poliserna någonting i boken för att klura ut vem denne seriemördare kan vara. Nä, dom åker runt och patrullerar, syr in lite andra bovar, käkar skräpmat. Detta pågår i si så där 400 sidor innan de av en ren tillfällighet fångar in mördaren på bokens sista sida.

Vilken trist bok! Den enda känslan jag får av att läsa är hungerskänslor och det pågrund av att den smaskiga snabbmat som beskrivs ingående. Nej, vänta, jag får en känsla av besvikelse också. Timmarna jag spenderade med att läsa denna bok får jag aldrig tillbaka...

Det får allt bli en Scarpetta nästa gång jag testar Cornwell. Men jag har en hyllvärmare mindre i bokhyllan. Inget ont (eller i detta fallet dötråkigt) som inte har något gott med sig!

/Sara



Kommentarer
Postat av: Bea

Haha, ja livet är hårt ibland. :)

2012-05-27 @ 15:11:08
URL: http://beasbokhylla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0