Femtio nyanser av mörker!

För er som inte läst föregående bok, Femtio nyanser av honom, och inte vill läsa några spoilers, får se upp med kommande inlägg!
 
Femtio nyanser av mörker tar vid där föregående bok slutar. Ana har lämnat Christian då hon hade lite svårt för hela bdsm-grejen. Och där har ni anledningen till att det inte var så mycket av den varan i första boken. Jag grät som ett litet barn när Ana lämnade Christians lyxiga lägenhet i slutet av förra boken och har givetvis därför sett fram emot deras återförening. För visst blev det en sådan, och inte behövde man vänta länge heller. Fem dagar ifrån varandra, längre stod Anastacia inte ut. Och tur var väl det, hade hon hakat upp med någon annan hade jag blivit grymt besviken.
 
Det stormiga förhålladet är alltså på igen och vi får se en liten annan bild av Christian. Kanske finns det hopp för hans arma själ ändå? Han är kanske inte så förstörd som jag först trodde? Men Ana och Christians kärlekslycka hotas av före detta undergivna till Christian och mrs. Robinson i egen hög person. Dessutom har Ana fullt upp med nya jobbet.
 
Precis som föregående bok är Femtio nyanser av mörker snabb och underhållande läsning med en ganska stor portion passion. I denna bok får dock romantiken större plats vilket passar mig alldeles utmärkt! Även denna bok blir en fullpoängare för mig.
 
/Sara
 
 
James, E - Femtio nyanser av mörker - 13047294
 
 


Kommentarer
Postat av: Lisa

Oh, jag längtar tills jag får sätta tänderna i denna bok! :)

Svar: Vad tyckte du om första boken? :)
Beas Bokhylla

2012-11-09 @ 11:44:10
URL: http://httplizetthe.blogg.se
Postat av: Liz

Jag älskade bok 1 och 2 men i bok 3 fastnade jag lite. Kanske för att jag läste alla böckerna så tätt inpå varann. Däremot rekommenderar jag dig att läsa de på engelska.

2012-11-09 @ 12:17:49
URL: http://bokliz.blogspot.se/
Postat av: Lisa

Svar: Jag tyckte att den var riktigt bra :)! Den var lång, men samtidigt så är språket väldigt lätt och boken är fullproppad med bra scener :) Den var nog en av de bättre böcker jag läst under detta år! :)

2012-11-10 @ 10:48:47
URL: http://httplizetthe.blogg.se
Postat av: Tessans Bokblogg

Älskar dessa böcker!! :)

Svar: Ja, hur kan man inte låta bli att gillar detta!
Beas Bokhylla

2012-11-13 @ 19:09:37
URL: http://tessansbokblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0