Lover Revealed!

In the shadows of the night in Caldwell, New York,
there's a deadly war raging between vampires and their
slayers. And there exists a secret band of brothers
like no other - six vampire warriors, defenders of their
race. Now, an ally of the Black Dagger Brotherhood
will face the challenge of his life and the evil of the ages.
 
Från wowhd fick jag i förra veckan del 4 i J.R. Wards serie, Black Dagger Brotherhood, för ynka 39 kronor. Hurra! För första gången är det inte en vampyrkrigare som står i fokus utan deras nyblivne vän ex-polisen Butch. Butch är kanske tuff och stark jämfört med andra människor, men bredvid en vampyrkrigare eller en av deras svurna fiender (The Lessers), har han inte mycket att sätta emot. Så att boken inleds med att han nästan förlorar livhanken är föga förvånande.
 
Marissa är en otroligt vacker vampyr av mycket hög börd men ändå lyser friarna med sin frånvaro pga av elaka rykten. Hon är kär i Butch och han är kär i henne men pga diverse missförstånd har de i serien hittills inte fått ihop det. När Marissa hör att Butch blivit allvarligt skadad kommer hon genast till undsättning. Missförstånd redes ut och allt verkar frid och fröjd. Om det inte vore för att de elaka Lesser-snubbarna haft något fuffens för sig då de höll Butch tillfångatagen. Lesserledaren, som kallas Omega, har inplanterat sin egen ondska i Butch och nu är han rädd att den ska få honom att förråda Marissa och vampyrbrorsorna.
 
Jag har hört att den här serien ska bli riktigt dålig ju längre man läser, men än så länge är jag mer än nöjd.
Lover Revealed var kanske inte någon fullpoängare, men nära på. Och fortfarande håller dessa paranormal romance-böcker riktigt hög kvalité.
 
/Sara
 
Lover Revealed


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0