Temaläsning: Afterlight!

Vampyrtemat fick sig en rejäl uppsving med den spännande romanceboken Afterlight av Elle Jasper. Afterlight är den första delen i serien The Dark Ink Chronicles.
 
Beskrivning från bokus: Savannah's most unconventional tattoo artist, Riley Poe, lives on the edge. Now she's put over the edge when her younger brother is taken by a sinister cult led by vampires. Her only ally is the hot-tempered vampire Eli Dupre, attracted to Riley's beauty and rare blood type. To save her brother from certain un-death, Riley faces dangers she's never dreamed of, ruthless bloodthirsty enemies, and an evil of endless hunger that wants to devour it all...
 
Detta hade faktiskt blivit en fullpoängare om det inte vore för det faktum att det tog lite tid innan boken kom igång på riktigt. De första 75 sidorna handlar endast om Riley, hennes bror Seth och tatueringar. När man väl inser vad som håller på att hända med Seth, vad som är förklaringen till hans mystiska tillstånd, ja då börjar det hända grejer. Och så introduceras äntligen bokens manlige hjälte Eli, ja sen var i alla fall jag fast. Boken är riktigt spännande och är en kamp mot klockan och en kamp för att rädda Seth och hans polare från ett evigt liv som odöda.
 
Trots att jag inte har mycket till övers för varken tatueringar eller hela goth-stilen, dras jag verkligen med i Savannahs mörka undre värld. Där drogerna flödar och de onda vampyrerna kan regera, manipulera och mörda. Afterlight är en riktigt bra första bok i en serie och även om jag är väldigt sugen på att läsa nästa bok, så funkar det utmärkt att läsa boken fristående.
 
Afterlight får:
 
 
Fyra (med ett plus) av fem vitlökar!
 
/Sara
 
Afterlight
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0