Veckans ris och ros! (v.40)

Vi har tänkt börja med en ny inläggsserie här på bloggen. Haka gärna på och ge din veckas ris och ros. Länka till ditt inlägg i kommentatorsfältet så fler får se vad du hissat och dissat.



Berätta om en bra och en dålig deckare du läst!

Så här svarade vi:

Bea: En av de bästa deckarna jag läst är Peter Robinsons En ovanligt torr sommar. En deckare som jag inte gillade alls, vilket för övrigt bär mig emot att skriva då jag inte tycker om att uttrycka negativa åsikter om böcker är, Vredens tid. Intetsägande och stereotypt och dessutom långtråkig. Vet att det är många som inte håller med mig, men det är min åsikt.

Sara: Den bästa deckaren jag läst är utan tvekan Hypnotisören av Lars Kepler. Det är full fart och spänning genom hela boken och jag som läsare blir ordentligt överraskad. En riktigt dålig deckare var Getingboet av Patricia Cornwell. Jag hoppas dock att hennes Scarpetta-deckare faller mig mer i smaken eftersom jag har en uppsjö olästa expemplar i bokhyllan.
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Lena

Det här såg ut som en kul utmaning så jag har åstadkommit ett inlägg!

Svar: Roligt! Ska läsa det på studs!
Beas Bokhylla

Postat av: Nilmas Bokhylla

här finns mitt svar: http://nilmasbokhylla.wordpress.com/2012/10/03/veckans-ris-och-ros-v-40/ :)

2012-10-04 @ 06:09:27
URL: http://nilmasbokhylla.wordpress.com/
Postat av: TinaO

Missade det här förra veckan, så jag hoppar på den här veckan istället. (Om jag inte hinner fippla till ett inlägg i kväll eller så.) :)

2012-10-08 @ 12:31:38
URL: http://tinaottosson.wordpress.com
Postat av: Bokdivisionen

Kul utmaning men jag passar dock på första frågan och väntar med spänning på nästa. Min erfarenhet av deckare är (med vilje) alldeles för dålig.

2012-10-08 @ 21:52:19
URL: http://bokdivisionen.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0